Klaverundervisning | København

Jeg tilbyder klassisk og rytmisk klaverundervisning for børn (fra 10 år) og voksne.

Undervisningens indhold

Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, dine ambitioner og dine ønsker. Repertoiret afhænger af, i hvilken retning du vil bevæge dig. Jeg tilrettelægger om nødvendigt undervisningen med så stor en indholdsmæssig bredde, at du senere er rustet til selv at vælge retning.

I undervisningen indgår nodelære, rytmik, teknik (fingersætning, pedalbrug mv.), klang og udtryk (frasering, dynamik mv.). I naturlig forlængelse heraf inddrages becifring, musikteori, hørelære, prima vista, improvisation og komposition alt efter behov. Undervisningen kan eventuelt tilrettelægges som forberedelse til optagelse på MGK eller Musikvidenskab.

Jeg anbefaler en fast lektion hver uge, da det sikrer sammenhæng og kontinuitet i undervisningen. Det er en forudsætning for undervisningen og din øvning, at du har et (digital)klaver med vægtede tangenter til rådighed hjemme. Jeg rådgiver gerne om køb af klaver.

Book en gratis prøvetime.Tid

Undervisningen foregår i tidsrummet 9.00-20.00 fra søndag til torsdag. Jeg underviser også i ferier og på helligdage, med mindre andet aftales individuelt. Løbende tilmelding.

Sted

Undervisningen finder sted i min lejlighed på Edvard Storms Vej 3, 2. tv (2450 København SV). Tæt på offentlig transport og 15 min. på cykel fra Rådhuspladsen. Jeg tilbyder også undervisning hos eleven mod transporttillæg.

Gratis prøvetime

Det er vigtigt, at elev og underviser svinger godt sammen, og at undervisningen lever op til elevens forventninger. Derfor tilbyder jeg alle nye elever en gratis og uforpligtende prøvetime.