Lektiehjælp i musik | København

Jeg tilbyder lektiehjælp i musik for gymnasieelever (stx og hf) og musikstuderende.

Undervisningens indhold

Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, dine ambitioner og dine behov. Jeg kan tilbyde hjælp og vejledning i forbindelse med både løbende undervisning, skriftlige afleveringer (musikteori, analyse, arrangement mv.), AT, SRP, SSO og afsluttende eksamener.

Jeg tilrettelægger et målrettet forløb, der hjælper dig med at opnå de bedst mulige mål og resultater. Jeg laver ikke dine lektier for dig, men jeg hjælper dig til selv at finde svar og løsninger. Du skal derfor være villig til også selv at yde en indsats. Du er velkommen til løbende at benytte min gratis lektiehjælp på musikipedia.dk.

Undervisningen kan tilrettelægges som en fast lektion hver uge eller som enkeltstående lektioner i forbindelse med eksempelvis skriftlige afleveringer og eksamener. Jeg underviser gerne flere elever af gangen.

Book en gratis prøvetime.Tid

Undervisningen foregår i tidsrummet 9.00-20.00 fra søndag til torsdag. Jeg underviser også i ferier og på helligdage, med mindre andet aftales individuelt. Løbende tilmelding.

Sted

Undervisningen finder sted i min lejlighed på Edvard Storms Vej 3, 2. tv (2450 København SV). Tæt på offentlig transport og 15 min. på cykel fra Rådhuspladsen. Jeg tilbyder også undervisning hos eleven mod transporttillæg.

Gratis prøvetime

Det er vigtigt, at elev og underviser svinger godt sammen, og at undervisningen lever op til elevens forventninger. Derfor tilbyder jeg alle nye elever en gratis og uforpligtende prøvetime.