Musikteori-undervisning | København

Jeg tilbyder undervisning i musikteori for børn (fra 10 år) og voksne.

Undervisningens indhold

Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau og dine ambitioner. Indholdet afhænger af, hvad dit mål med undervisningen er - det kan eksempelvis være at bestå en eksamen, bestå en optagelsesprøve eller udvikle dine instrumentale færdigheder.

Undervisningen kan omfatte nodelære, rytmik, akkorder, skalaer, intervaller, analyse, arrangering, musikhistorie, hørelære og meget mere. Du skal påregne forberedelse i form af øvning og løsning af opgaver. Husk, at du altid kan benytte mine gratis musikteoretiske ressourcer på musikipedia.dk.

Jeg anbefaler en fast lektion hver uge, da det sikrer sammenhæng og kontinuitet i undervisningen. Jeg underviser gerne flere elever af gangen mod et tillæg på 50 kr. per elev per lektion.

Book en gratis prøvetime.Tid

Undervisningen foregår i tidsrummet 9.00-20.00 fra søndag til torsdag. Jeg underviser også i ferier og på helligdage, med mindre andet aftales individuelt. Løbende tilmelding.

Sted

Undervisningen finder sted i min lejlighed på Edvard Storms Vej 3, 2. tv (2450 København SV). Tæt på offentlig transport og 15 min. på cykel fra Rådhuspladsen. Jeg tilbyder også undervisning hos eleven mod transporttillæg.

Gratis prøvetime

Det er vigtigt, at elev og underviser svinger godt sammen, og at undervisningen lever op til elevens forventninger. Derfor tilbyder jeg alle nye elever en gratis og uforpligtende prøvetime.